Activiteiten

Onze activiteiten zijn volledig afgestemd op de mogelijkheden en interesses van onze deelnemers. Een belangrijk aspect is dat we hen de kans geven om de natuur en de seizoenen van dichtbij te ervaren. We hebben een prachtig voedselbos en een bloeiende moestuin waar onze deelnemers kunnen genieten van de schoonheid en het plezier van tuinieren. Hier kunnen ze zich bezighouden met het verzorgen van planten, het oogsten van verse groenten en het verkennen van de diverse flora en fauna in de omgeving.

Samen met onze deelnemers bereiden we maaltijden met de groenten en kruiden die we zelf verbouwen in onze moestuin. Dit biedt een waardevolle ervaring en zorgt voor een gezonde en smakelijke maaltijd.

Naast de activiteiten in het voedselbos en de moestuin, bieden we ook diverse andere activiteiten aan, zoals ambachtelijke projecten, creatieve workshops en ontspanningsactiviteiten. Ons doel is om de deelnemers een breed scala aan ervaringen te bieden, zodat ze zich kunnen ontwikkelen, genieten en zich verbonden voelen met de natuur en elkaar.

We werken nauw samen met onze deelnemers en hun families om individuele begeleidingsplannen op te stellen en regelmatige evaluaties te houden. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat onze activiteiten en begeleiding aansluiten bij de behoeften en doelen van elke individuele deelnemer.

Wilt u meer weten?

Neem contact op
We maken elke dag een feestje
Zinvol bezig zijn in de buitenlucht